Публикация

Регистрирайте се за участие в научната конференция на Европейската асоциация по нутригеномика

Регистрирайте се за участие в научната конференция на Европейската асоциация по нутригеномика

14-тата годишна научна конференция NuGo Week (28 - 31 август 2017г.) ще се проведе за първи път в Източна Европа


Започна регистрацията на участниците в най-престижната научна конференция на Европейската асоциация по нутригеномика - NuGo Week, на която домакин през 2017 г. ще бъде Медицински университет – Варна. Всички желаещи вече могат се регистрират и да изпращат своите резюмета в специално разработената от университетското издателство електронна платформа за научни конференции на адрес:

​ http://press.mu-varna.bg/conferences/nugo/nugo-2017/user/account

14-тата годишна научна конференция NuGo Week (28 - 31 август 2017г.) ще се проведе за първи път в Източна Европа, като МУ-Варна получи домакинството много скоро, след като стана член на Европейската асоциация по нутригеномика през 2014 г.

Сред световните учени в областта на нутригеномиката, които вече са потвърдили участие си, се открояват имената на водещи специалисти в областта, като Джон Бърн от Нюкасълски университет, Великобритания, Саверио Чинти  от университета в Анкона, Италия, Ксу Лин от Шанхайския институт за биологични науки, Китай, Ивс А Лусиер от университет в Аризона, САЩ, Ричард Майтън от Института по изследване на храните във Великобритания, Кари Стефансон от deCODE Genetics, Исландия, Иънг Дьун Сур от Националния университет в Сеул, Kорея, който е и председател на Азиатско-тихоокеанската организация за нутригеномика и нутригенетика.

Ако сте млад учен, докторант или постдокторант с интерес към системната биология, нутригеномиката, персонализираната медицина или молекулярното хранене, то тази конференция и съпътстващите я събития биха били интересни и ползотворни за вас.

За повече информация относно събитието можете да се обръщате към проф. Диана Иванова, член на изпълнителния комитет на NuGO, както и декан на Факултета по фармация към Медицински университет-Варна на адрес: nugoweek2017@gmail.com

Вижте повече за събитието тук

Ако имате въпроси относно регистрацията за участие и подаване на резюмета може да се обрърните към Университетското издателство МУ-Варна.

Коментари