Публикация

Безплатни прегледи при ревматолог организира МЦ "Св. Николай Чудотворец"

Безплатни прегледи при ревматолог организира МЦ "Св. Николай Чудотворец"

Безплатни прегледи при ревматолог организира Медицински център "Св. Николай Чудотворец". Те започват от 3 февруари т.г. и ще се провеждат всеки петък от 14.30 до 18.30 ч. до края на месеца. Целта на програмата е ранно откриване и навременно лечение на ревматологичните заболявания.


Безплатни прегледи при ревматолог организира Медицински център "Св. Николай Чудотворец". Те започват от 3 февруари т.г. и ще се провеждат всеки петък от 14.30 до 18.30 ч. до края на месеца. Целта на програмата е ранно откриване и навременно лечение на ревматологичните заболявания. Инициатори са д-р Мария Недкова и д-р Румяна Христова, които завеждат специализирания кабинет по ревматология в медицинския център. Те работят и в Отделението по ревматология на УМБАЛ Бургас.

 

За преглед може да се запише всеки, който има болки в ставите, сутрешна скованост, болки в гърба, врата, кръста. Прегледите са предназначени за хора над 18 год. възраст и за пациенти, които до момента нямат поставена диагноза от ревматолог. "Много често хората бъркат симптомите на ревматологичните заболявания, затова решихме да разясним в кои случаи се търси ревматолог, а в кои - друг вид специалист", обясняват двете лекарки.

Прегледите ще се правят срещу задължително предварително записване на тел. 0879545082. МЦ „Св. Николай Чудотворец“ се намира в Хирургичния корпус на УМБАЛ Бургас, за него се минава през основния вход на болницата.

" }-->

Коментари