Публикация

Ясни са имената на зам.-министрите на здравеопазването?

Д-р Семерджиев оглави тристранката


Двама експерти от стария екип на д-р Илко Семерджиев отново ще бъдат негови заместници в здравното министерство. Това са д-р Атанас Кундурджиев и д-р Галин Каменов, които бяха заместник-министри на здравеопазването и в кабинета на Иван Костов, съобщава в. „24 часа“.

Д-р Кундурджиев е нефролог в УМБАЛ „Александровска“, а д-р Каменов е главен секретар в Районната здравна инспекция за София-област.  

За трети заместник-министър се спряга името на Любомир Гайдов - дългогодишен шеф на правната дирекция в здравното министерство. Той също е бил заместник-министър и е отговарял за европроектите, допълва изданието.

Днес правителството определи представителите си в Националния съвет за тристранно сътрудничество. Промяната се налага във връзка с новата структура на Министерския съвет.
За председател на съвета е определен вицепремиерът по социални политики и министър на здравеопазването д-р Илко Семерджиев. Вторият представител на правителството в съвета ще бъде министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев.

" }-->

Коментари