Публикация

Втора Национална среща по ехокардиография и неинвазивна образна диагностика в кардиологията

Втора Национална среща по ехокардиография и неинвазивна образна диагностика в кардиологията

30 юни - 2 юли 2017 г., хотел Рила, к.к. Боровец


От 30 юни до 2 юли 2017г. в зала „Рила” на х-л Рила, к.к. Боровец ще се проведе Втора национална среща по ехокардиография и неинвазивна образна диагностика в кардиологията с международно участие.
 
Втора Национална среща по ехокардиография и неинвазивна образна диагностика в кардиологиятаВ програмата са включени лекции, които ще бъдат представени от български и европейски лектори, експерти в областите на неинвазивната оценка на сърдечно - съдовите заболявания - ехокардиография, КАТ , ЯМР, нуклеарна диагностика. 
 
Научната програма е придружена с представяне на клинични случаи от реалната практика, както и обсъждане на последните препоръки за приложението на мултимодалната образна диагностика в кардиологията.  
 
Водещи фармацевтични и инструментални фирми ще имат изложения по време на цялата научна програма .  
 
Актуална информация, както и окончателна програма на събитието ще бъдат качени в сайта на Работната група по неинвазивна образна диагностика :  http://echo.cardio.com/, сайта на Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията: http://fcibg.com/   както и: http://www.facebook.com/echocardiographygroup 

Коментари