Публикация

Диализен център „Ел Масри” предлага провеждане на хемодиализен сеанс и консултации на пациенти с бъбречна недостатъчност

Диализен център „Ел Масри”  предлага  провеждане на хемодиализен сеанс  и консултации на пациенти с бъбречна недостатъчност

Центърът ще обслужва пациентите на хемодиализа на двусменен режим на работа 6 дни в седмицата


Диализен център „Ел Масри” разполага с нови машини за обратна осмоза на водата и диализни апарати на немската фирма “Фрезениус”, водеща в областта на хемодиализното лечение и отговаряща на всички изисквания на медицинския стандарт приет от МЗ и на стандартите на ЕС.

Използват се диализатори  на "Фрезениус" и оригинални медикаменти, които дават възможност да предложим на пациентите лечение, съобразено с индивидуалните потребности и здравословното състояние на всеки от тях.

Всеки диализен пост е оборудван с автоматизирано легло и мониторно наблюдение. Диализните зали са с Wi-Fi покритие, което позволява свободен достъп до интернет по време на диализа. За пациентите полагат грижи високо квалифицирани лекари, медицински сестри и технолози с многогодишен опит в диализното лечение.

Центърът ще обслужва пациентите на хемодиализа на двусменен режим на работа 6 дни в седмицата.

Коментари