Публикация

С ЛЕЙДИ ХАРМОНИЯ в месеца на влюбените

В  месеца на влюбените  ще публикуваме поредица от кратки статии за благотворното влияние на LADY HARMONIA върху хормоналния баланс на жената, а оттам – върху  кожата, косата и  костната и структура


Женското здраве изисква специфично внимание и грижи. Хормоналните промени, които настъпват у жената всеки месец и през различни периоди от живота ѝ, като бременност, кърмене, менопауза, определят нейното цялостно физическо и емоционално състояние. Те се отразяват  и на нейното настроение и добър външен вид. Хормоните са причината, поради която жената става раздразнителна, ядосва се или плаче без видима причина. Те са отговорни за особената романтичност на дамите  и за желанието им да бъдат  ухажвани. По-късно в живота те са главните виновници и за горещите вълни и нощното изпотяване.

Затова в  месеца на влюбените  ще публикуваме поредица от кратки статии за благотворното влияние на LADY HARMONIA върху хормоналния баланс на жената, а оттам – върху  кожата, косата и  костната и структура. Ще ви разкажем за  за ролята на продукта в борбата с целулита и болката по време на месечен цикъл.

Лейди хармония е изцяло натурален. Не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти и помага на жените да бъдат в хармония със себе си и своя любим. Защото както е казала емблемата на женствеността Коко Шанел „Можеш да бъдеш възхитителна на 20 години, очарователна на 40 и да останеш неотразима до края на своите дни“.

Коментари