Публикация

Известен УНГ-специалист консултира безплатно заплетени случаи в УМБАЛ Бургас

Известен УНГ-специалист консултира безплатно заплетени случаи в УМБАЛ Бургас

Известен специалист по ушни, носни и гърлени болести ще консултира безплатно пациенти с тежки хронични заболявания, претърпели оперативни намеси или такива, на които предстои операция.


Известен специалист по ушни, носни и гърлени болести  ще консултира безплатно пациенти с тежки хронични заболявания, претърпели оперативни намеси или такива, на които предстои операция. Това е д-р Даниел Петков, началник на Отделението по УНГ болести в УМБАЛ Бургас.  Консултациите ще стават веднъж в месеца, като първите  са на  22-ри февруари и 15-ти март от  13:00ч. до 16:00ч. Часовете са ограничени, затова  е необходимо предварително записване на тел.: 056/ 894 954.

Кампанията за безплатни УНГ прегледи се организира от УМБАЛ Бургас с помощта на Община Бургас и със съдействието на  Медицински център „Св. Николай Чудотворец”. 

Важно е да се отбележи, че това не е обикновен скрининг. Прегледите  са насочени към хора, чиито заболявания представляват сложни случаи. Затова те трябва да носят със себе си стари изследвания, които ще помогнат при обсъждането на формите на лечение. Д-р Петков има богат опит точно с такива пациенти. В отделението, на което той е начело, се извършва пълна гама оперативни интервенции, включително безкръвна ендоскопска хирургия, слухоподобряващи операции с имплантиране на протези, оперативно лечение на лицеви тумори, лечение на слъзни  пътища и др.

 

Коментари