Публикация

Дискусиите в CredoWeb – бъдете част от активното медицинско общество

Като участник в дискусията може да зададете въпрос и да получите отговор от водещ специалист в областта. Можете да направите справка по важен въпрос, да получите допълнителни знания по терапевтичен проблем и да видите какво мислят останалите колеги


Дискусиите в CredoWeb Ви правят част от активно професионално общество, което  е в крак  с актуалните тенденциите в лечението, науката и здравната политика.

Ползите за медицинските специалисти:

  • Черпите опит от водещи специалисти;
  • Заявявате собствено мнение, позиция;
  • Вашето мнение стига до колегите и институциите.

Като участник в дискусията може да зададете въпрос и да получите отговор от водещ специалист в областта. Можете да направите справка по важен въпрос, да получите допълнителни знания по терапевтичен проблем и да видите какво мислят останалите колеги.

В онлайн дискусията влизате в удобно за вас време и място. Като коментирате по медицински теми от вашата компетентност, налагате собственото професионално име, ставате по-разпознаваем сред колегите. Карате новите интернет технологии да работят в полза на вашето професионално развитие.

Видове дискусии в Credoweb: отворени, затворени и тайни

снимка 1
снимка 1

Добре е да знаете, че подобно на групите във фейсбук, дискусиите в Credoweb са три вида - отворени, затворени и тайни.

Отворените дискусии са достъпни за всички потребители в мрежата, видими са в списъка на всички дискусии - хоризонталното меню горе, рубрика ДИСКУСИИ (снимка 1). За да се включите, достатъчно е да кликнете върху избраната от Вас тема списъка.

 

Затворената дискусия е видима за потребителите, но участието става чрез заявка. Тя се

снимка 2

одобрява от администратор – това е създателят на конкретната дискусия. За целта трябва да кликнете върху избраната тема, а след това върху бутона ВКЛЮЧИ СЕ (снимка 2). Ще бъдете включен в дискусията, когато администраторът одобри заявката.

Тайната дискусия е невидима за потребителите. Участието става чрез предварително изпратена покана от нейния създател. Ако сте получили такава покана, можете да се включите, като кликнете върху получената покана и натиснете бутона ВКЛЮЧИ СЕ.

Всеки лекар сам може да създаде дискусия по тема, която смята за важна и интересна. Така той сам дефинира и достъпа до нея. (снимка 3)

снимка 3

Ако имате нужда от техническа помощ за създаване на дискусия, свържете се с екипа на Кредоуеб на телефоните за контакти.

 

 

Как да стигнете до  дискусиите в CredoWeb

От началната страница влизате в профила си като въвеждате e-mail  и парола, с които сте регистриран. (снимка 4)

Снимка 4

След това отивате на хоризонталното меню горе, рубрика ДИСКУСИИ, където има три раздела: ТОП дискусии, ВСИЧКИ дискусии, МОИТЕ дискусии. 

снимка 5

Топ дискусии - това са най-коментираните в момента отворени дискусии;

Всички дискусии - това са всички отворени и затворени дискусии;

Моите дискусии - това са дискусиите, в които сте включен.

Като участник в дискусия имате възможност да зададете въпрос към модератора, да споделите мнение или да коментирате изказване. Можете и просто да четете.

Коментари