Публикация

Лекарка от Русе стана хит с певческите си умения

Клипът вече има хиляди гледания в една от най-популярните платформи за видеосподеляне


Д-р Росица Кръстева, невролог от Русе, записа кавър на един от най-популярните рок хитове и се превърна в интернет сензация. Това е песента „Close my eyes forever“, изпълнена от Лита Форд и Ози Озбърн. Дуетният клип е заснет преди Коледа и набира все повече почитатели. Вече има хиляди гледания в You Тube, съобщава БНТ.

Д-р Кръстева е началник на Отделението по нервни болести в МБАЛ „Медика“. Никога не е учила професионално музика, пее за удоволствие. Открива рока в тинейджърските си години, когато учи в Русенската английска гимназия.

 „Тогава слушахме много „Бийтълс“, „Деф Лепърд“, метал съставите. Рок музиката е музиката на свободолюбивите хора, тя е на практика музиката на бунтарите“, казва д-р Кръстева.

Идеята за кавъра е на колегата ѝ д-р Павлов, а двигател на проекта е композиторът Добрин Добрев. С Ивелин, с когото изпълняват заедно песента, се запознават в звукозаписното студио.

Д-р Кръстева признава, че не мечтае за голямата сцена, но очаква с нетърпение следващия студиен запис. 

Коментари

Пък и е избрала убийствена песен. :)

Респект. Много добро изпълнение. :)

Сега си спомням, че и шефа на ВМА ген. майор проф. Николай Петров свири на акордеон! Даже професионални музиканти го сочат за виртуоз! Ето линк, гледайте след 15:30 мин.! http://imedia.bnt.bg/predavanyia/denyat-zapochva/za-hrabrostta-pametta-i-patriotizma-06-05-2015?359349 Има доста лекари с музикални и всякакви арт заложби! Тук е мястото да ги покажат! Поздрави!