Публикация

Заличаване на стрии

Заличаване на стрии

До края на м. февруари 2017 стойността на терапията за заличаване на стрии в Хил клиник Естетична дерматология е с 20% отстъпка, което важи за всички, предплатени в рамките на периода, процедури. За повече информация: 02 439 3131


Зимата е много подходящ сезон за третиране на стрии, а в Хил клиник разполагаме с най-новите и ефективни технологии за премахването на тези кожни дефекти.

Изборът на подходяща платформа – лазер или радиочестота се извършва от лекаря дерматолог след преглед на засегнатата кожа. Практиката доказва, че успешно се лекуват всички стрии, без значение от дълбочина, цвят на кожата или давност, отлични са резултатите и при заличаване на белези от разнообразно естество /постоперативни, от инциденти, от шарка и акне/ и независимо от възрастта.

Третираната тъкан след серия процедури се подменя от здрава, еластична кожа. По време на самата процедури и след нея /в зависимост от използвания метод/ може да изпитате известен дискомфорт, но не се налага дълъг възстановителен период. В рамките на седмица отшумяват всички първоначални усещания и кожата се регенерира. Процедурата не нарушава ежедневния начин на живот и няма нежелани странични ефекти.

Като втори етап на терапията в зоната се поставя специален серум, който чрез накрайника Impact - сонофореза с ниски честоти, която по нежен начин образува микосфери в междуклетъчното пространство - с дозирано напрежение изтласква тези микросфери навътре в кожата. Това спомага за много по-бързото и пълноценно усвояване на серума и удвоява ефекта от апаратното заличаване на стриите.

Коментари