Публикация

МЦ КИРМ ДАРЯВА ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРА НА СЕМЕЙСТВО ОТ ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ

МЦ КИРМ ДАРЯВА ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРА НА СЕМЕЙСТВО ОТ ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ

През април, 2017 год. Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина“ навършава 10 години от своето създаване. По този повод, центърът стартира поредица от дарителски инициативи


През април, 2017 год. Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина“ навършава 10 години от своето създаване. По този повод, центърът стартира поредица от дарителски инициативи. Първият дарителски жест екипът на центъра отправя към своите пациенти от Пловдивска област, дарявайки ин витро процедура на семейство с репродуктивни проблеми от Пловдив или областта. Желаещите да се включат в инициативата, могат да се срещнат с доц. д-р Емилияна Конова, д.м., управител на МЦ „КИРМ – Пловдив” на 23 и 24 февруари 2017 г., след предварително записване на телефон: 032/280054 и 0882386426. След срещата, кандидатите ще попълнят анкетни карти за включване в жребий, който ще се проведе на официална церемония, в присъствието на нотариус, на празника на жената – 8 март, от 14.00 ч.

Кандидат-двойките трябва да отговарят на следните изисквания:

  • Възраст на жената в двойката – до 42 години; ниво на фоликуло-стимулиращ хормон (FSH) < 12, изследван в рамките на не повече от една година; наличие на показания за ин витро процедура – тубарен стелилитет, LUF синдром, ендометриоза, мъжки фактор, неизяснен стерилитет повече от две години.

Дарението, в размер на 2 900 лв. включва:

  • Ултразвукова диагностика по време на КОХС, хормонални изследвания по време на КОХС, фоликулна пункция, анестезия, ICSI, ембриотрансфер, кръвен тест за бременност.

Пакетът не включва:

  • Медикаментите по време на стимулация, както и задължителните изследвания преди процедурата при двамата партньори.

Адресът на МЦ КИРМ в Пловдив е Район Южен, ул. „Нестор Иванов”11.

Ин витро процедурата ще бъде проведена в МЦ КИРМ – Плевен, при акушер-гинеколог, избран от пациенската двойка.

Коментари