Публикация

Аптеки Радикс с приза на CredoWeb за онлайн активна аптека за 2016 г.

За първи път най-голямата платформа за комуникация в здравеопазването отличи дигитално активна аптека и обърна внимание на фармацевтичната общност върху значимостта на онлайн присъствието


 

Аптеки Радикс получиха приза за най-активна онлайн аптека в CredoWeb за 2016 г. Наградата бе връчена на тържествената церемония послучай 10-годишния юбилей на Българския фармацевтичен съюз във Варна на 10 февруари. Тя бе учредена преди 9 месеца в рамките на Българските фармацевтични дни и е факт благодарение на отличното партьорство между Българския фармацевтичен съюз и CredoWeb вече близо 4 години.

Радикс е малка бургаска верига с 2 обекта, която обаче прави впечатление с професионалното си присъствие и привлича вниманието на потребителите в мрежата. Тя покри перфектно и трите основни критерия за участие в състезанието:

Нейните публикации далече надхвърлиха стандартната комуникация  на фармацевтични продукти и услуги и показаха, че спектърът на компетентност и атрактивност може да бъде разширен чрез интересна и полезна информация в сферата на науката, терапията и здравословния начин на живот. Присъствието на Радикс в CredoWeb не само че не остана незабелязано от потребителите, но привлече и вниманието и коментарите на тежката артилерия в медицината - факт, който е повод за радост за всички, чиято кауза е професионална и стойностна комуникация между всички участници в здравеопазването.

CredoWeb Радикс наградаЛиляна Филипова, мениджър ключови клиенти на CredoWeb, връчва наградата на Бургаската РФК

Наградата е уикенд за двама в луксозен Вино и СПА комплекс. Тя ще позволи на собствениците на Радикс Мариана и Мартин Янкови да се откъснат от забързания ритъм на ежедневието и  да се насладят на изкуството на винотерапията, потапяйки се  в магията на авангардна CПА програма на основата на гроздови и винени екстракти.

За 10-годишния си юбилей БФС награди десетки с принос за развитието на съсловната организация и дългогодишни партньори. (Виж галерията)

Коментари

Поздравления за аптека Радикс!Дигиталното е много важна част от присъствието на всеки човек и респективно-на всеки бизнес и адмирации за всеки, който е осъзнал, че трябва да достига до своите клиенти по всички възможни начини.Така се гради репутация! Браво и на credoweb, че стимулира активните!