Публикация

Д-р Лора Господинова: Пия ДЕТОКСИФАЙВ от 10 дни и го препоръчвам горещо на своите пациенти

Препоръчвам профилактичен прием на ДетоксиФайв – 3-4 таблети дневно в продължение на 1 месец, поне 2 пъти в годината. Също след антибиотично лечение и след прекаран курс на химио- и лъчетерапии – 2 таблети дневно в продължение поне на 1 месец


 

Д-р Лора Господинова е специалист по инфекциозни болести в МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ – Монтана. Потърсихме я с молба да сподели своите впечатления от действието на продукта ДЕТОКСИФАЙВ, който тя не само препоръчва на свои пациенти, но и сама приема.

Д-р Господинова, от кога познавате продукта „ДетоксиФайв” ?

Бях видяла  реклама първо по телевизията  и в интернет, в последствие  по-подробно се запознах с него след посещение  от представител на серията “Botanic”.

Можете ли да споделите случаи от Вашата практика, в които сте препоръчвали продукта?

Препоръчвам „ДетоксиФайв” на  хора, работещи в среда с висок токсикологичен риск за здравето, на пациенти с чернодробни проблеми, както и на интересуващите се от детоксикация на организма.

Какви са вашите лични впечатления от продукта и от това, което пациентите Ви дават като обратна връзка?

Много добър  продукт, имуностимулатор съдържащ натурални съставки, подпомагащи обменните и отделителните процеси в човешкия организъм. Андрографисът е страхотна билка - в традиционната медицина е свързан с профилактиката и лечението на простудни заболявания. Дължат се на противовъзпалителното и имуномодулиращото му действие. Също така е доказано, че андрографисът притежава и антитуморно действие. Уникална билка.

Вие самата опивала ли сте го?

В момента приемем „Детоксифайв”  от 10 дни

Смятате ли, че заради средата, в която живеем в днeшно време, всички сме интоксикирани?

Да, смятам.  И  замърсяването на околната среда,  и химичните добавки в храните  водят  до интоксикация на нашия организъм. Когато обаче се опитваме да се „изчистим“,  важно е да се стремим към цялостна детоксикация, която включва всички органи и системи, замесени в този процес – черен дроб, бъбреци, бели дробове, кръв, лимфа и на ниво клетка.Именно затова препоръчвам на всеки да направи един курс с „ДетоксиФайв”, който подпомага извеждането на токсичните вещества от целия организъм.

Добре ли е да се  приема  профилактично? Колко често?

Да, препоръчвам профилактичен прием на ДетоксиФайв – 3-4 таблети дневно в продължение на 1 месец, поне 2 пъти в годината. Също след антибиотично лечение и след прекаран курс на химио- и лъчетерапии – 2 таблети дневно в продължение поне на 1 месец.

Петте съставки в „ДетоксиФайв” не само помагат на целия организъм да се изчисти от токсините, но и подкрепят  оздравителните му процеси при първи симптоми на настинка, което го прави подходящ за прием през зимните месеци – добър имуностимулатор е. Да не забравяме и селена, който е изключително важен за нашите клетки, тъй като е основен клетъчен протектор.

 В заключение бих казала просто: „Погрижете се за себе си!“

Коментари