Публикация

Безсилни в леглото? Вижте решението

За сигурни и добри резултати се доверете на Еректобел - българския хомеопатичен специалитет, който напълно безвредно и елегантно ще се справи с деликатния проблем


Романтична вечеря, свещи, чаша вино – всички наоколо още са в приповдигнато настроение покрай скорошния празник Свети Валентин, а вие се чувствате несигурни и някак напрегнати. Рискът да попаднете на мина в необятните еротични територии не напуска главата ви. Особено, ако и преди сте имали някакви неудачи в леглото.

Опитът показва, че първият помощник в сложната ситуация е да се опитате да сте спокоен. За да сте напълно сигурен в добрия резултат се доверете на Еректобел. Това е български хомеопатичен специалитет, който напълно безвредно и елегантно ще изчисти проблемите в леглото.

Таблетките успешно се борят за възстановяне на естествената сексуална мощ на мъжа при еректилна дисфункция и импотентност. Ефективни са при преждевременна еякулация, вследствие на продължително въздържане или при притеснение от нови сексуални контакти. Еректобел може да се ползва и при недостатъчност на ерекцията. Приложим е и ако установите, че половото ви влечение драстично е намаляло или изчезнало.

 

Как Еректобел се справя с тези толкова деликатни проблеми?

Мощното му действие се дължи на комбинацията от четири активни вещества: Кониум – засилващ сексуалното желание, Ликоподиум за бърза сексуална реакция на организма, спомагащ за кръвонапълване на половия орган, Селениум за намаляване нивото на стрес, въздействащо върху ерекцията и Фосфорикум ацидум за намаляване на тревожността при нови сексуални контакти.

Приемат се по 2 таблетки на всеки час – 2-3 пъти преди сексуален контакт. До пълното приключване на проблема дозата става по 2 таблетки 3 пъти дневно. Терапията, освен безвредна и без странични действия, е и с ниска цена.

Експертите съветват да не подценяваме проблемите в леглото, защото те са много важна част за бъдещето на една връзка или семейство. Засечките под чаршафите стават все по-чести с напредване на възрастта и засилване на стреса в ежедневието. Последните проучвания сочат, че фактор №1 за намаляване на потентността е несправяне с напрежението на работното място и в социалните контакти. Своя „принос“ имат също цигарите, алкохола и нездравословния начин на живот. Неприятните ситуации в леглото обаче могат да останат в миналото, ако се заемете с лечение на проблема.

Коментари