Публикация

Иновативни идеи за здравеопазването събират медицинския и IT сектори в София

Иновативни идеи за здравеопазването 
събират медицинския и IT сектори в София

Форумът е за хора, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека


За втора поредна година в столицата ще се проведе специализираният  „Digital Health and Medical Innovation Forum“. Регистрациите  са отворени до 26 февруари 2017 г. 

Форумът е модерна платформа за обмен на нови идеи и решения в сферата на здравеопазването, медицината и технологиите. Бизнес събитието среща здравния и IT сектор на 27 февруари в София. 

Организаторите очакват по време на събитието сериозни дискусии,  дебати и предложения от страна на участниците в залата. 

Надя Маринова гл. редактор на b2b Media сподели: “За втора поредна година темата предизвиква сериозен интерес от страна на сектора.  Към момента броят на заявките за участие от страна на бизнеса е висок и като количество и като качество. Щастливи сме, че форумът ще събере представители на бизнеса от цялата страна. Нашата цел е събитието да се превърне в тардиционна годишна бизнес среща, която да генерира обмен на нови идеи между държавните институции, неправителствени организации, CEO, CIO и техническия мениджмънт от страна на бизнеса, предприемачи, иноватори, студенти и медии. Секторите здравеопазване, медицина, биотехнологии и технологии е необятен и вярваме, че България може да е фактор и да генерира нови решения, приложими в световен мащаб. Вярваме, че за да се постигнат успехи в този сектор, е необходим диалог. И когато даваме платформа за иновативните проекти, вярваме, че ще подпомогнем тяхното развитие и ще видим добри резултати в съвсем близко бъдеще”.

Участници в дискусионните сесии на форума ще са: 

  • Министерство на здравеопазването: доц. Найден Шиваров, директор на Дирекция „Информационна и комуникационна политика в здравеопазването”
  • Столична община: Моника Чеуз, директор дирекция “Здравеопазване”
  •  Български фармацевтичен съюз: проф. Илко Гетов
  • Национално сдружение на частните болници: д-р Николай Болтаджиев, председател на Управителния съвет
  • Пламен Тютюнков, експерт иновации в здравеопазването
  • Даниел Георгиев, Iris Technologies
  • Таня Илиева, консултант регулации и финансиране по програмите на ЕС
  • Калин Костов, основател на MedicHome
  • Надя Ванева,  3CON Communication
  • Надя Маринова, гл редактор на b2b Media

Форумът е за хора, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека. 

Участието за медии е безплатно. Моля, заявете своето присъствие на: ilangurova@b2bmedia.bg

За повече информация можете да следите и Facebook страницата на събитието.

Медии и организации партньори: b2bmedia.bg, manifesto.bg, Framar.bg, fakti.bg, inews.bg, CredoWeb, Red Media, в-к Животът днес, HealthMedia

Коментари