Публикация

Медици, бизнес и политици извеждат приоритети в здравеопазването

Медици, бизнес и политици извеждат приоритети в здравеопазването

Дебатът е подходящ за всички представители на медицински и фармацевтични професии, за работещите във финансовия и застрахователния сектор, за политици и общественици


Списание „Мениджър“ и Националната пациентска организация събират на дебат „Отговорно за здравето: важни политики, ключови предизвикателства, възможни решения“ представители на медицинската общност, преподаватели, здравни мениджъри, неправителствени и съсловни организации, фармацевтичната индустрия и политици, ангажирани в сферата на здравеопазването.

Водещите теми на форума са финансиране на здравната система и развитие на здравноосигурителния модел в България, профилактика и здравно образование, лекарствена политика, кадрово осигуряване, приоритети на председателството на България на ЕС в сферата на здравеопазването – януари-юни 2018 г. 

Дебатът е подходящ за всички представители на медицински и фармацевтични професии, за работещите във финансовия и застрахователния сектор, за политици и общественици.

Форумът ще се състои на 28 февруари, вторник от 9:30 ч. в хотел „Радисън блу“ в столицата. Встъпителните думи са на Максим Майер, редакционен директор на сп. "Мениджър", а модератор ще бъде д-р Станимир Хасърджиев, председател на Националната пациентска организация.

Основните изводи от дебата очаквайте в Credo Media и във в. „Животът днес“. А участниците от медицинската общност и политиката могат да доразвият тезите си в продължаващата до 20 март първа виртуална дискусия за здравеопазването в социалната мрежа за здраве CredoWeb.

Коментари