Публикация

За 8-ми март “подарете ” здраве!

За 8-ми март  “подарете ” здраве!

Профилактични изследвания и консултации за дамите на преференциални пакетни цени в ДКЦ Софиямед


Нестандартна идея за подарък отново предлага по случай Международния ден на жената -8-ми март ДКЦ „Софиямед“. Тя е под формата на пакети от профилактични изследвания и консултации за дамите на преференциални пакетни цени.

„Избрахме да инициираме поредна празнична кампания за профилактика под формата на специални пакети за 8-ми март, защото най-ценният подарък в живота е здравето. Така се надяваме в навечерието на най-женския празник повече дами да помислят за здравето си и да извършат профилактика“, коментира д-р Тинка Данчева, управител на ДКЦ „Софиямед“.

Празничните пакети от изследвания и консултации от топ специалисти от медицински комплекс „Софиямед“ са съобразени с най-честите здравословни проблеми при младите дами и при по-зрелите в менопауза- гинекологични, ендокринологични, дерматологични и др.

Пакетите са 4 вида като жените могат да избират да извършат своята дерматологична профилактика чрез дерматоскопия и преглед при дерматовенеролог, както и своята профилактика за метаболитен синдром с пакет, включващ лабораторни изследвания и консултация с ендокринолог. Дамите могат да се възползват и от пакет за наличие на заболявания на шийката на матката, включващ АГ преглед с взимане на цитонамазка и колпоскопия, и на млечните жлези, включващ ехография и консултация с гръден хурург.

Профилактичните прегледи и изследвания ще се осъществяват след 8-ми март, а записването на часове ще бъде активно и след празника на тел. 0895 55 5591 (в работни дни от 9:00 до 17:00часа). Подробна информация за различните пакетни предложения на ДКЦ „Софиямед“ и техните цени може да се получат на посочения телефон или на  www.hospitalsofiamed.bg!

Във фейсбук страницата на УМБАЛ „Софиямед“– https://www.facebook.com/MbalSofiamed/  по случай 8 март вече тече играта „Най-оригиналният нестандартен подарък за 8 март“, в която потребителите могат да споделят своите предложения. Участникът с най-атрактивното предложение ще спечели безплатен профилактичен пакет.

" }-->

Коментари