Публикация

Над 660 участника в играта на аптеки „Фаркол“ за 8 март

Чаровна бургазлийка се оказа късметлийката, която получи като подарък комплект френска козметика


В конкуренция на над 660 участника, късметът се усмихна на чаровната бургазлийка Калинка Гроздева, която спечели играта на аптеки „Фаркол“ по повод празника на жената – 8 март.

Изключително много дами от Бургас и цялата страна, както и господа, решили да зарадват любимите си, се включиха в играта с подарък – козметичен комплект на френската марка Phyto, включващ шампоан и балсам за боядисана коса от серията Phytocitrus. На лотариен принцип бе изтеглено името на Калинка Гроздева, която днес получи и наградата си в аптека „Фаркол Бургас“.

Аптечната верига реши да изненада една дама или господин с маркова козметика по случай 8 март, като единственото условие бе да се хареса фейсбук-страницата ни и да се напише като коментар „участвам“. Надяваме се да сме ви доставили добро настроение за празника, заедно с пожеланията към всички дами да са много щастливи и обичани. Не забравяйте, че при нас изненадите не спират. В момента в аптеки „Фаркол“ има големи намаления на сезонни медикаменти – до минус 40%. А новите ни инициативи вече са в процес на подготовка. Очаквайте ги, ще има още много награди! Следете на https://www.facebook.com/aptekifarkol/

Коментари