Публикация

В София ще се проведе 8-ми Симпозиум по "Ендоурология и минимално инвазивна хирургия "

В София ще се проведе 8-ми Симпозиум по "Ендоурология и минимално инвазивна хирургия "

Изнесените научни презентации по време на симпозиума, ще бъдат представени в пълен обем като webcast на официалния образователен портал на SIU – “SIU Academy”.


Скъпи приятели,
Бих искал да ви предоставя актуална информация за организацията на 8-ми Симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”, който ще се проведе на 24 и 25 април 2017 г. в София.
От името на Организационния комитет имам удоволствието да ви съобщи, че след заявяване на нашето желание, изпълнение на необходимите процедури и покриване на поставените изисквания, за организиране на научни форуми, Société Internationale d'Urologie (SIU) одобри 8-ми Симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” и тази година симпозиума ще се проведе като “SIU Endorsed Meeting”. Това означава, че симпозиума ще бъде промотиран от SIU, a изнесените научни презентации по време на симпозиума, ще бъдат представени в пълен обем като webcast на официалния образователен портал на SIU – “SIU Academy”.

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.
С уважение,
Илия Салтиров

На адрес: http://urolithiasis.endourology.bg може да намерите повече информация за събитието, както и да се регистрирате за участие. 

Предварителната програма може да видите в прикачения по-долу файл:

 

 

" }-->

Прикачени файлове

Preliminary-Programme-EN-2017.pdf

Коментари