Публикация

„Фаркол“ с инициатива за достойните лекари

„Фаркол“ с инициатива за достойните лекари

По повод 7 април - Денят на здравния работник от фармацевтичната компания ще изненадат с подаръци петима медици, посочени от пациентите


Кои са достойните лекари пита в най-новата си инициатива фармацевтична компания „Фаркол“. Водещият национален доставчик на лекарства търси медиците, на които вие, пациентите се доверявате, тези, които няма да забравите, тези, които са ви помогнали в тежък за вас момент. Инициативата стартира на 15 март и е по повод Денят на здравния работник - 7 април.

Във фармацевтичната фирма вярват, че от позицията на пациенти повечето от нас имат любим лекар или медицинска сестра, на които разчитат и вярват. Това може да е вашето джипи, тесен специалист, медицинска сестра от болница или индивидуална практика в Бургас или страната. Имената им може да посочвате на фейсбук-страницата на „Фаркол“АД https://www.facebook.com/ФАРКОЛ-АД-288990017951004 или на е-mail pr@farkol.bg.

Необходимо е да харесате страницата, да споделите поста и в коментар да напишете името на медика и работното му място. “Вие благодарите, ние изненадваме“, гласи регламента.

Петима от събралите най-много гласове ще бъдат приятно изненадани от „Фаркол“ на 7 април. От фирмата се ангажират да накарат призьорите да се почувстват специални навръх професионалния си празник. Много важно е, че подарък очаква и тези от вас, посочили лекарите с най-голям вот. Крайният срок за участие е 5 април 2017 г.

Нека доставим радост и заедно кажем на достойните лекари „Благодарим Ви“!

Коментари