Филтри

228 резултатa за Гр. Плевен

д-р Светла Маркова
Лекар
д-р Светла Маркова

Акушерство и гинекология

МБАЛ Бургасмед - Бургас

проф. Снежана  Тишева
Лекар
проф. Снежана Тишева

Кардиология

УМБАЛ Д-р Г. Странски - Плевен

д-р Деляна Димитрова Борисова
Стоматолог
д-р Деляна Димитрова Борисова

Обща дентална медицина

Гр. Плевен - Плевен

Лечебно заведение
Лечебно заведение
д-р Иво Ватев
Лекар
д-р Иво Ватев

Обща медицина

-

д-р Мая   Балабанова
Лекар
д-р Мая Балабанова

Хирургия

УМБАЛ Св. Марина - Плевен - Плевен

д-р Гергана Георгиева Георгиева
Лекар
д-р Гергана Георгиева Георгиева

Образна диагностика

-

д-р Елица Петрова
Лекар
д-р Елица Петрова

Обща и клинична патология

УМБАЛ Д-р Г. Странски - Плевен

д-р Светлана  Василева
Лекар
д-р Светлана Василева

Кожни и венерически болести

-

1 2 3 4 5 ... 19