Филтри

281 резултатa за УМБАЛ-Русе

Лечебно заведение
Лечебно заведение
Лечебно заведение
Лечебно заведение
доц. Георги Ганчев Хубчев
Лекар
доц. Георги Ганчев Хубчев

Акушерство и гинекология

УМБАЛ-Русе - Русе

доц. Нели Стефанова Петрова, дм
Лекар
доц. Нели Стефанова Петрова, дм

Нервни болести / Неврология

УМБАЛ-Русе - Русе

доц. Свилен Досев
Лекар
доц. Свилен Досев

Педиатрия

УМБАЛ-Русе - Русе

д-р Галина Аръшева
Лекар
д-р Галина Аръшева

Акушерство и гинекология

УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ ООД - Русе

д-р Лиляна Тончева Стоянова
Лекар
д-р Лиляна Тончева Стоянова

Вътрешни болести

УМБАЛ-Русе - Русе

д-р Венислав Кюмюрджийски
Лекар
д-р Венислав Кюмюрджийски

Нервни болести / Неврология

ДКЦ 2 - Русе

д-р Татяна Итова
Лекар
д-р Татяна Итова

Педиатрия

УМБАЛ-Русе - Русе

д-р Дияна Николова
Лекар
д-р Дияна Николова

Гастроентерология

УМБАЛ-Русе - Русе

д-р Цветанка Фучиджиева
Лекар
д-р Цветанка Фучиджиева

Педиатрия

УМБАЛ-Русе - Русе

1 2 3 4 5 ... 24