Филтри

37 резултатa за болница проф. Иван Митев

д-р Адил Кадъм
Лекар
д-р Адил Кадъм

Педиатрия

“Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф. д-р Иван Митев“ – София - София

д-р Борис  Георгиев Стоилов
Лекар
д-р Борис Георгиев Стоилов

Педиатрия

“Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф. д-р Иван Митев“ – София - София

д-р Надежда Римпова
Лекар
д-р Надежда Римпова

Педиатрия

“Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф. д-р Иван Митев“ – София - София

1 2 3 4