Филтри

403 резултатa за генетична диагностика

Медицински център
Медицински център
Лечебно заведение
Лечебно заведение
Лечебно заведение
Лечебно заведение
Лечебно заведение
Лечебно заведение
Лечебно заведение
Лечебно заведение
д-р Златомир Георгиев
Лекар
д-р Златомир Георгиев

Акушерство и гинекология

"ДКЦ I - Стара Загора" ЕООД - Стара Загора

Лечебно заведение
Лечебно заведение
проф. Радка Тинчева, дм
Лекар
проф. Радка Тинчева, дм

Медицинска генетика и ембриология

СБАЛ по детски болести - София

1 2 3 4 5 ... 34