Публикация

Светило на източната медицина идва в България и ще даде множество консултации

Коментари

Когато лекарите подценяват източната медицина публично, оставят у мен впечатлението, че тя ги застрашава. След като от древните са я използвали за лечение, защо ние не я адаптираме

Уважаеми д-р Гъмзов, определението Ви за д-р Пахари "мургав шарлатанин" е меко казано неуместно. Д-р Пахари е потомствен аюрведа лекар. Завършва университета в Калкута през 1997 г., като през 2001 г. става доктор на науките. През 2015 в същия университет защитава професура в областта на диабета . Помогнал е на над 50 000 пациенти и има личен принос за повишаване продължителността и качеството на живот в Индия. Лекциите, които ще изнесе в България са базирани на сериозни дългогодишни клинични наблюдения. В събитието на25 юни ще участват и много български лекари, съчетаващи традиционна медицина и холистичен подход. Сред тя е и д-р Заркова, специалист по вътрешни болести, хематолог с 20 годишен опит. Повече информация за всички тях ще публикуваме тук, на нашата страница. Бъдете здрав!

Йордан Аврамов
26 май 2017 17:07

Това е направление в медицината с хилядолетна история, което според мен много отдавна е доказало висока ефективност, многообвързаност и прагматичност. Не знам доколко могат да се съчетават подходите и принципите на западната и източната медицина, но във всички случаи тези срещи са изключително полезни и аз приветствам тяхното провеждане!