Публикация

МБАЛ Доверие се довери на технологията FootBalance

МБАЛ Доверие се довери на технологията FootBalance

МБАЛ Доверие е модерен медицински комплекс, разделен функционално на диагностично-консултативен център и многопрофилна болница за активно лечение


 Болница Доверие е една от първите частни болници в България. Създадена е в края на 2005 г. и вече над 10 години е част от „Доверие Обединен холдинг” АД. Тя е модерна, европейска болница, различна от стандартните български болнични заведения във всяко отношение, като предлага много по-съвременно обслужване, апаратура и леглова база.

Най-новата апаратура, с която се сдоби болницата е тази на FootBalance -  за анализ и изработване на индивидуални стелки 100% по мярка, моделирани за 10 минути.  Основната цел на този тип стелки е да помогнат на хората да подобрят комфорта и здравето на ходила си. Стелките на FootBalance държат стъпалата в неутрално положение и коригират неправилната позиция на краката, като по този начин допринасят за здрава основа на цялото тяло.

Основни предимства на стелките са, че се изготвят много бързо /5 мин. за спортните и 45 мин. за медицинските/, а също и че формоването на стелките заедно със стъпалото в неутрална позиция позволява по-голяма мобилност на краката.

Всички модели и цени на стелки FootBalance, можете да намерите на сайта http://allsport.bg/3-footbalance

Ако желаете да се сдобиете със стелки FootBalance, можете да посетите болница Доверие на адрес: гр. София, ж.к. „Овча купел“ 2, ул. „Фридрих Грюнангер“ №2

Коментари