Публикация

Коледна благословия за медиците и болните в Пловдив засегнати от COVID-19

Коледна благословия за медиците и болните в Пловдив засегнати от COVID-19

Малки икони и сладки ще бъдат раздадени на медиците и болните в COVID отделенията в Пловдив. Искаме да подкрепим морално хората, които ще изкарат в болнична обстановка големия християнски празник - Рождество Христово, казаха организаторите на благородната кампания „Пловдив- град на доброто”. По този начин те изразяват своето съчувствие към пациентите и отправят молитва за коледна благословия за персонала и боледуващите от коварния вирус.

 

Христос ни е завещал да бъдем добри един към друг, да си помагаме, да се обичаме и това е най-подходящият момент да  приложим неговите заръки, заявиха инициаторите на кампанията.

 

Пловдив е от градовете, които продължават да се борят с вируса и  се опитват да се справят с тази пандемия. Най-потърпевши продължават да са медицинските служители. Те не самосе заразяват и боледуват, но не малка част от тях получават и усложнения.

Организаторите изказват своите пожелания за бързо оздравяване на болните и благодарности към всички медици за всекидневните усилия, които полагат, за да спасяват човешки животи.

Коментари