cover photo
От
17.05.18
До
20.05.18
Албена, България
к.к. Албена
thumbnail

XXIV СВЕТОВЕН КОНГРЕС ПО ЕХОКАРДИОГРАФИЯ

Научно събитие,  Отворено

За първи път България има честта да бъде домакин на едно от най-големите и значими събития в областта на ехокардиографията и образната диагностика. Очакваме над 1000 участници от цял свят.

Организатори на конгреса са International Society of Cardiovascular Ultrasound/ISCU/, Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията и Работна група по неинвазивна образна диагнoстика.

Двадесет и четвъртото издание на конгреса ще даде възможност на лекари и специалисти от цял свят да разпространяват своите знания и опит в областта на ехокардиографията, фокусирайки се върху темата: „Последни постижения в областта на ехокардиографията и сърдечно-съдовите образи“

Изключително важно е да се открият и лекуват сърдечно-съдови заболявания в  ранен стадий, за да се предотвратят сериозни последици и хронифициране на  заболяванията. Неинвазивната образна диагностика днес позволява да достигнем до  субклиничните отклонения преди да имаме болест.

Програмата на конгреса включва всички аспекти на сърдечно-съдовите заболявания, със специален акцент върху клиничната ехокардиография. Ще бъдат обсъдени различни теми, включително интервенционална ехокардиография, решаване на клинични проблеми, препоръки, оценка  при спешни състояния, както и поведение при пациенти с вродени пороци. Участниците ще имат уникална възможност да разискват различни клинични случаи от реалната практика и да обменят опит със световно известни експерти в областта на ехокардиографията, както и да се запознаят в новостите в лечението на сърдечно заболявания по време на множеството лекции, експертни сесии и симпозиуми, включени в научната програма.

Пълна информация за конгреса можете да намерите на сайта на събитието: www.worldcongressoncardioecho2018.com

Място на събитието е курортен комплекс Албена, който е не само място от световна класа за конгреси и срещи, но и със своето гостоприемство, слънчеви лъчи и девствени плажове се превръща в топ дестинация не само в България, но и в Европа.

 

For any questions concerning scientific programme, paper and abstract submission, please contact
Assoc. Prof. Krasimira Hristova: khristovabg@yahoo.com
 
For any questions regarding registration, accommodation and payments, please contact 
Ms. Daniela Radulova: daniela@cmebg.com

Програма

Програма:

 

Информацията за сряда, 16 Май 2018 може да видите тук

Информацията за четвъртък, 17 Май 2018 може да видите тук

Информацията за петък, 18 Май 2018 може да видите тук

Информацията за събота, 19 Май 2018 може да видите тук

Информацията за неделя, 20 Май 2018 може да видите тук

 

Споделете:

1
Участници
1
Интересуващи се
Започва на: 17.05.2018 08:00
Свършва на: 20.05.2018 14:00
Congress management and Events Ltd.

Коментари

1
Участници
1
Интересуващи се
Започва на: 17.05.2018 08:00
Свършва на: 20.05.2018 14:00
Congress management and Events Ltd.