Публикация

518 КЪРДЖАЛИЙЦИ ПОТЪРСИХА СПЕШНА ПОМОЩ В МБАЛ"Д-Р АТАНАС ДАФОВСКИ „ ПO ПРАЗНИЦИТЕ

518  КЪРДЖАЛИЙЦИ  ПОТЪРСИХА СПЕШНА ПОМОЩ В МБАЛ"Д-Р  АТАНАС ДАФОВСКИ „ ПO ПРАЗНИЦИТЕ

518 КЪРДЖАЛИЙЦИ ПОТЪРСИХА СПЕШНА ПОМОЩ В МБАЛ"Д-Р АТАНАС ДАФОВСКИ „ ПO ПРАЗНИЦИТЕ


За целия период на празничните и почивни дни – от 23 декември 2017 г. до сутринта на 1-ви януари 2018 г. пациентите, които са преминали през спешно приемно отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“са  518, от които деца до 18 годишна възраст – 100. 

Хоспитализирани са 148 пациенти.

На всички, потърсили помощ в празничната нощ,  е направен преглед и назначено лечение, хоспитализирани са   двама пациенти  в Кардиологично отделение, един  в травматология. Двама са били в състояние на алкохолно опиянение, а  един е  пострадал от пиратки.

 

                                                                                              

                                                                                              

Коментари

Пожелавам през Новата 2018 Година на по-малко пациенти да им се налага да търсят помоща на ваши доктори . Лечебно заведение, където изпращате пациенти със симптоми на инсулт, а с диагноза шипове, лечебно заведение, където инвалидизирате хората, вместо да ги изпратите в по-голям град за фибринолиза и ендоваскуларна терапия, лечебно заведение, където слагат диагноза за вирусна инфекция, на пациент прекарал инфаркт и инсулт, а се оказва белодробна емболия, където отказвате изпращане с линейка до град където ще има шанс за оцеляване, като много добре знаете, че нямате нужния ресурс и апаратура. Що за лекари питам сте вие? Мисля, че вие трябва да си зададете този въпрос и сами да си отговорите! Здравето не е пари мили хора, здравето е ВСИЧКО и именно на вас разчитаме или поне на тези клели се в Хипократовата клетва!