Публикация

Световно признат италиански специалист ще изнесе лекции в МУ-Варна

Световно признат италиански специалист ще изнесе лекции в МУ-Варна

В периода 12-14 февруари 2018 г. гост-лектор в Медицински университет – Варна ще бъде проф. Лучиано Сасо от университета „Сапиенца“ в Рим, Италия


В периода 12-14 февруари 2018 г. гост-лектор в Медицински университет – Варна ще бъде проф. Лучиано Сасо от университета „Сапиенца“ в Рим, Италия.

 

Световно признатият специалист е заместник-ректор по международна дейност и институционален координатор по програма „Еразъм+“, както и професор в Катедрата по физиология и фармакология на Факултета по фармация и медицина на италианския университет.

 

Модулът стартира на 12 февруари от 15:30 часа с лекция на тема „Стратегии за интернационализация“, която ще се проведе в I-ва аудитория на сграда Ректорат на МУ-Варна.

 

На 13 февруари от 9:30 часа в зала 104 на Факултета по фармация ще се състои лекция на тема „Модулацията на оксидативния стрес като фармакологична стратегия“, а от 14:30 часа на същата дата в Докторантското училище ще се проведе дискусия „Професии в разработването на лекарства“. 

 

Лекциите ще бъдат на английски език. Поканени са всички студенти, докторанти, преподаватели, представители на академичното ръководство и администрацията, както и всички, заинтересовани от темите на лекциите.

Коментари