Публикация

„Брандекс” срещу остеоартрозата

Завърши програмата „Botanic” на „Брандекс България”, организирана заедно с Българското дружеството по ревматология.


Обучителни семинари в 10 здравни заведения в София на тема „Хондропротективно лечение при остеоартроза”, възможност за онлайн консултации по телефон 0700 10 105 и чрез сайта www.botanic.cc за всичко, свързано с болестта, над 80 безплатни прегледа – всичко това е само част от равносметката.

Целта: информиране, ранно диагностициране и превенция на заболявания с използване на синергичната връзка между водещи специалисти, съвременни изследвания и природни продукти.

Артрозата е чест проблем, уточняват от „Брандекс”, заболяванията застрашават 30% от хората, 50% над 40 год., 90% над 70 год., причиняват силни болки и нетрудоспособност, а дългият прием на конвенционални лекарства има странични ефекти върху стомаха, черния дроб, бъбреците и сърдечно-съдовата система.

Предложението на фирмата в битката с остеоартрозата е употребата на хондропротектори - основна градивна единица на ставния хрущял, комбинация от активни фитосубстанции с хондропротектори за успокояване на болката и възпалението.

Съществена част от дейността ни е издирването на успешни стари, дори древни практики с фитопродукти. В основата и на програмата „Botanic” е разбирането, че не само дух и тяло трябва да бъдат в хармония, но и ние да сме в хармония с околната среда, да знаем как да реагираме, когато балансът е нарушен, обобщава Димитър Хрусанов - управител на „Брандекс” у нас.


Коментари