Публикация

Излиза български здравен „Декамерон”

„222 любовни лекарски истории” – така е озаглавена най-новата книга на д-р Тотко Найденов, който е журналист, писател и общественик.


С автентичните разкази - ту тъжни, ту весели, всеки от които с неочакван и понякога шокиращ край, авторът представя различните лица на любовта в лекарската професия. Главни герои са лекари, медицински сестри, шофьори на линейки, пациенти.

Премиерата на книгата е на 18 октомври, понеделник, от 15:00 часа в ресторант „Наше село” в Центъра по хигиена. Авторът е решил да дари хонорара си от книгите, продадени по време на премиерата, на болница „Майчин дом”.

Втората част на събитието ще продължи с актуални здравни теми. Д-р Найденов ще предложи обсъждането и приемането на „Харта за правата на лекарите”, която ще бъде официално предоставена в парламента, на Министерството на здравеопазването, Българския лекарски съюз, здравната каса и омбудсмана. Ще се дискутират и нови рационални идеи за здравната реформа в България, включително и преобразуването на МЗ в дирекция към МВР.


" }-->

Коментари