Публикация

Станаха ясни победителите в конкурса „Мениджър на дентална практика”

Носител на голямата награда във второто издание на конкурса „Мениджър на дентална практика” стана д-р Катя Славова от дентална клиника „Биодент” в Елин Пелин.



Церемонията по връчване на наградите се състоя във Виенския павилион на Международния панаир в Пловдив в присъствието на 200 представители от елита на денталното съсловие у нас.

Събитието уважиха председателят на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков, президентът на Съюза на зъботехниците в България Димитър Цветков, председателят на Сдружението на Българските зъболекари д-р Мария Джорова, главният редактор на списание „Мениджър” Максим Майер, председателят на Единната народна партия Мария Капон.

Конкурсът бе подкрепен от Българския зъболекарски съюз, Съюза на зъботехниците в България, Сдружението на българските зъболекари и Международен панаир – Пловдив.

Участниците се състезаваха в три основни категории – „Мениджър на дентална клиника”, „Мениджър на дентален кабинет” и новоучредената категория – „Мениджър на зъботехническа лаборатория”. С първа награда в категория „Мениджър на дентална клиника” бе отличен д-р Ивайло Рибагин, София. Д-р Миглена Теофилова от Перник получи първа награда в категория „Мениджър на дентален кабинет”. Победител в новоучредената категория „Мениджър на зъботехническа лаборатория” стана Соня Дечева, мениджър на зъботехническа лаборатория „Дент Омега”, Пловдив.

Бяха раздадени и много специални награди.

В мотивите си за присъждането на голямата награда „Мениджър на дентална практика 2010” на д-р Катя Славова журито изтъкна широкия мащаб на управление на клиниката – със 7 филиала в населени места около Елин Пелин, добрата организация и екип в клиниката без текучество, енергичната инвестиционна политика и приложение на принципите на съвременния дентален мениджмънт, както и силната социална ангажираност. Клиника „Биодент” е поела ангажимент за постоянното лечение на  деца, лишени от родителски грижи, в дом в с. Доганово.

Конкурсът „Мениджър на дентална практика” се провежда по идея на професионалното издание на българските зъболекари „Стоматологичен свят”.

Коментари