Публикация

Очаквайте третия обучителен семинар по хематология и детска онкохематология

Очаквайте третия обучителен семинар по хематология и детска онкохематология

На 25 ноември 2023 г. ще се проведе третият виртуален обучителен семинар по хематология и детска онкохематология. Той се организира от Съвместна онкологична национална мрежа (СОНМ) (https://bjcn.bg/) съвместно с три професионални сдружения, членове на СОНМ – Българско медицинско сдружение по хематология (БМСХ), Българско медицинско дружество по детска онкология и хематология (БМДДОХ) и Българско дружество по детска хирургия (БДДХ).

   

Семинарът включва два модула:

  • Класификациране на хематолимфоидни неоплазии
  • Стадиране на детски злокачествени болести

Това е третият хематологичен  семинар от стартиралата през 2021 г. Програма за продължаващо медицинско обучение (ПМО) на фондация МОРЕ-Дарзалас, приемствана в края на 2022 г. от СОНМ. 

 

Настоящият обучителен семинар отново е със свободна регистрация и ще бъде осъществен чрез специална виртуална платформа, предоставяща технологични възможности за презентации, дискусии и заключителен оценъчен тест. Обучението ще се акредитира от Български лекарски съюз (БЛС) и Европейския борд за акредитация в хематологията (ЕВАН).

 

Порталът за регистрация и информация (често задавани въпроси) на семинара вече e отворен и достъпен на https://seminar2511.bjcn.bg/

 

Вярваме, че семинарът ще бъде креативен и вдъхновяващ за всички нас, заявиха от Организационният комитет.

 

 

Коментари