Публикация

За Коледа подарете на близките си грижа за здравето в лаборатория „ЛИНА”

За Коледа подарете на близките си грижа за здравето в лаборатория „ЛИНА”

Aко сте в търсене на нещо оригинално, полезно и точно за Вашия любим човек, то няма по-подходящ подарък от този, който ще му помогне да се погрижи за здравето си. Затова тази година лаборатория „ЛИНА” предлага ваучери с профилактични изследвания. Можете да ги откриете на регистратурата на „ЛИНА” в Central park Бургас (до „Мол Галерия”). От тях вече се възползва олимпийската ни шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика – Стефани Кирякова. Тя дори участва в предаването на д-р Неделя Щонова „Светът на здравето”, където обясни защо тази Коледа е решила да подари на близките си именно профилактика. Участието на Стефани вижте тук: https://embed.btv.bg/lbin/global/embed.php?v=2113195971

 

С какви изследвания са ваучерите?

 

Това решавате Вие. Можете да изберете някоя от настоящите профилактични кампании на намалени цени или в зависимост от състоянието на Вашия близък това, от което най-много има нужда – изследвания за алергии, хранителна непоносимост, липиден профил, диабет и др. Друга опция е някой от диагностичните пакети.

 

А ако очаквате бебе в семейството, подходящи са пренаталните тестове: CentoNIPT® на Centogene и NIFTY Pro®, NIFTY Pro® и NIFTY Mono® на BGI. Така бременността на бъдещета майка ще бъде спокойна.

 

Но дори да подарите изследване на кръвна картина, кръвна захар и холестерол – това отново ще е един от най-стойностните жестове за Коледа.

 

От „ЛИНА” пожелават на всички пациенти весело посрещане на празниците и здраве!

 

Коментари