Публикация

Моноконци за биоревитализация на кожата

Моноконци за биоревитализация на кожата

Естетичните дерматолози от Хил клиник са сред пионерите в прилагането на резорбируеми конци в България. Притежаването на опит прави процедурата бърза, с минимален дискомфорт и почти нулево време за възстановяване.  Еластичността на дермата и нейната текстура се подобряват, тъй като въведените мезоконци стимулират фибробластите за усилен синтез на колаген и еластин от организма. Красотата на процедурата е в това, че постигнатият резултат стои напълно естествено.

 

Моноконците имат гладка, непрекъсната повърхност. В Хил клиник ползваме PDO нишки с различни дължини. Ефектът им е армиране на кожата, постигане на повече еластичност и пълтност, отчасти изглаждане на фини линии и недълбоки бръчки. Поставени в зони като шия и деколте, моноконците са чудесен неоперативен антиейдж метод.

 

Д-р Румяна Кожухарова съчетава поставянето на 50 броя гладки моноконеца под определена схема на шията и в областта на деколтето при дами с по-голям бюст и такива, които спят на една страна, с продукт с полинуклеотоди. Процедурата се съобразява с дълбочината на бръчките, дебелината на кожата и тежестта на възрастовите промени на дермата. Ефектът е отличен и се задържа за около 10-12 месеца.

 

За повече информация: 02 439 3131, Хил клиник

 

Коментари