Публикация

Международна конференция по ревизионно протезиране

Международна конференция по ревизионно протезиране

От 05 до 06 април 2024г. в хотел Експо - София ще се проведе Международна конференция по ревизионно ендопротезиране. Организатори на научното събитие са Катедрата по ортопедия към Медицински Университет- София и Фондацията по Ортопедията“ОРФИО“. Конференцията има за цел разискване на комплексни проблеми и тенденции, свързани с ревизионното ендопротезиране на тазобедрена става, обмяна на опит и запознаване със съвременните тенденции в подхода на лечение.

 

 

 

Председателят на организационния комитет, проф. Пламен Кинов, отправя официална покана за събитието:

 

Скъпи приятели и бизнес партньори,

 

Имаме удоволствието да ви поканим на Конференцията по ревизионно протезиране на тазобедрената става с международно участие и практически занятия, която ще се проведе на 5-6 април, в хотел Експо София.

За пръв път у нас Катедрата по ортопедия и травматология на Медицински университет София и Фондация за ортопедични изследвания и обучение под егидата на БОТА (Българска ортопедична и травматологична асоциация) организират научна конференция за най-сложните интервениции в ортопедията - Ревизионното протезиране.

 

Във форума участват водещите родни и европейски артропластични хирурзи. С акцент върху дискусиите и усвояването на практически умения, ще се обсъждат най-новите концепции при реконструкция на неуспешната тазобедрена артропластика. Ще бъдат представени практически аспекти на лечението на усложненията на ставното протезиране, както и ще се проведат практически занятия - workshop hands-on.

Събитието е под егидата на БОТА и Катедрата по ортопедия и травматология на МУ София, Ортопедична фондация.

 

За регистрация:

https://orfio-foundation.org/bg/mezhdunarodna-konferentsiya-po-revizionno-endoprotezirane/

 

 

За допълнителна информация:

Имейл: office@orfio-foundation.org

Мобилен тел: 0898 93 99 79 организационен комитет – Лора Петрова

 

Можете да изтеглите формата, касаеща регистрацията на фирми, от прикачения файл:


 

Прикачени файлове

_ФИРМИ ЗАЯВКА УЧАСТИЕ _ORFIO_2024 (rev 05.03) (1).docx

Коментари