Публикация

Безплатни дентални прегледи от 15 октомври

Консултациите са предназначени за пациенти, които се нуждаят от лечение с импланти поради загуба на зъб или стопяване на челюстта.


Безплатни дентални прегледи започват в Токуда от 15 октомври. Консултациите са посветени на пациенти, които се нуждаят от лечение с имплант. Необходимо е желаещите да се запишат предварително на тел: 02/4034932.

Безплатните прегледи са насочени само към пациенти, навършили 18 години, които имат проблем или заболяване, което може да бъде лекувано чрез поставяне на имплант. Такива случаи са например загуба на зъб, нарушения на челюстта, дефекти в зъбните редици и невъзможност за носене на протези.

„Лечението с имплант предоставя най-доброто терапевтично и естетично решение за пациентите, което е щадящо за околните здрави структури за разлика от поставяне на мост”, казва д-р Евелина Перчинска – лекар по дентална медицина в Токуда. „Имплантът се доближава максимално до естествения зъб като функции и връща увереността в усмивката”, подчертава тя.
По време на консултациите ще бъде направен щателен преглед със снемане на зъбен статус, като на пациентите ще бъдат представени най-съвременните методи за поставяне на имплант, както и възможностите да бъде проведено лечението.

Всички подходящи за имплантиране пациенти ще получат и преференции при последващо дентално обслужване в Токуда.

Зъболекарите от Токуда ще преглеждат на всяка нечетна дата от 17,00 до 20,00 часа. Освен предварително записване е необходимо желаещите да си нояст здравните книжки и медицинската докуметация – амбулаторни листове и снимки, свързани със денталния им проблем.

Коментари