Публикация

Портрети на известни българи на благотворителен търг

Портретите на 60 български актьори, музиканти и телевизионни лица, които все още могат да бъдат видени на откритата изложба на „Моста на влюбените” зад НДК, ще участват в благотворителен търг на 3 декември в зала „Сердика” на хотел „Шератон”.


Инициативата е част от кампанията „Да оставим следи” на сдружение „Кауза”, под патронажа на Христо Мутафчиев и с подкрепата на „АстраЗенека България”.

Фотографката Велислава Каймаканова – Ножарова е заснела кадри със Стефан А. Щерев, Мариан Вълев, Ники Илиев, Деян Донков, Захари Бахаров, Асен Блатечеки, Александър Сано-Среброто, Башар Рахал, Юлиян Вергов, Филип Аврамов, Цветана Манева, Ирена Милянкова, Койна Русева, Диляна Попова, Лилия Маравиля, Ирмена Чичикова, Теодора Духовникова, Саня Борисова, Стефания Колева, Мария Илиева, Владимир Ампов –Графа и други.

Началната цена на всяка от снимките ще започва от 150 лв. За хората, които няма да присъстват на търга, но искат да помогнат, има дарителска сметка и DMS номер.

Организаторите целят да наберат средства за провеждане на профилактични прегледи за рак на гърдата в Национален онкологичен център - София, и за закупуване на уреди за ДМСГ – Силистра.

На събитието ще присъстват лицата от снимките, които ще излязат на сцената, за да представят своя портрет и да окуражат гостите да наддават за него.

В края на търга „АстраЗенека България” ще връчи чек с набраната сума на патрона на кампанията – Христо Мутафчиев.

Дарителска сметка на кампанията:

Обединена Българска Банка – София, клон Иван Вазов
Дарителска сметка в лева:
BG45 UBBS 8002 1088 0490 30
BIC: UBBSBGSF

Изпратете SMS с текст на латиница:
DMS KAUZA
на Единен дарителски номер: 17 777
(за абонати на Globul,Vivacom и Mtel)
За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20лв. с ДДС.

Коментари