Публикация

Курс по Медицинска генетика

Онлайн курс по Медицинска генетика- Варна


Уважаеми колеги,

За първи път в България младите специалисти, докторанти, студенти и интересуващи се от възможностите и постиженията в областта на Медицинската генетика имат възможност да присъстват дистанционно на едно от най-елитните обучения в сферата - 29ти Курс по Медицинска генетика, Bertinoro, Italy 08.05- 12.5.2016г. под егидата на Европейската Асоциация по Човешка Генетика (European Society of Human Genetics - ESHG). Ръководители на курса са проф. Х. Брюнер (Наймеген, Холандия), проф. Г. Ромео (Болония, Италия), проф. Б. Вирт (Кьолн, Германия).

Медицински университет Варна и Катедрата по Медицинска генетика имат удоволствието да ви поканят и посрещнат на българското Черноморие през един от най-красивите сезони за гр. Варна, за да почерпим от познанието на европейските лидери и да обсъдим възможностите за нашите пациенти.

Обучението ще се проведе в зали на Медицински университет - Варна под формата на дистанционен лекционен курс от 10 до 14 часа преди обяд (българско време) и самостоятелна предварително подготвена програма от участниците в следобедните часове от 15 до 17 часа.

Събитието се подкрепя от Медицински Университет Варна - Катедра по медицинска генетика, Българското дружество по генетика на човека и партньори от частния сектор. Обучаващите се са освободени от „Такса участие“ . Предварително записалите се и посетили курса ще получат Сертификат за участието си издаден от организаторите на European Society of Human Genetics.

Информация за точната програма на лекционния курс и актуалните лектори ще получите допълнително след акуратно попълнена анкета с контакт за обратна връзка на следния адрес: https://www.surveymonkey.com/r/9P5J5NT.

За допълнителна информация, запивания и потвърждение , моля, свържете се с нас на електронен адрес: genetika_vn@abv.bg, mari.hachmeriyan@gmail.com или тел. 0893636364.

Коментари