Публикация

Заповядайте в новия уеб сайт на Аптека 1

Online Аптека в помощ на пациенти, лекари по дентална медицина, лекари и фармацевти.


Ние, създателите на този сайт- магистър фармацевти с повече от 30 годишен опит в областта на фармацията искаме не само да ви помогнем в избора на това, което смятате, че ви е необходимо, за да решите някакъв проблем, но желанието ни е да ви предпазим от необмислена употреба на огромното количество от хранителни добавки и лекарства без лекарско предписание.

http://www.apteka1.eu/bg/

Ето защо , в пълно изпълнение на нормативните разпоредби, с настоящия сайт искаме да Ви дадем възможност чрез него да получите нужните ви лекарствени продукти, всички те, отпускани без лекарско предписание, тъй като това е ограничението за търговия с такива според Закона.

Не се самолекувайте! Понякога под влияние на моментното ни състояние много често вземаме решение да използваме неща, които някой ни препоръчва, без да сме сигурни нито в необходимостта ни от този препарат, нито от въздействието му върху нашия организъм, нито от възможните странични ефекти, нито от опасността временно да се скрие определено болестно състояние.

Вашето здраве и отлично физическо и психологично състояние е богатство, което трябва да пазите и да се грижите за него като добър стопанин. Не бива да експериментирате със себе си. Констатирате ли нарушение в ежедневното ви състояние: промяна  в температурата, болезненост, умора, подтиснатост или нещо друго, което ви създава неразположение, потърсете специалист- Вашият лекар или фармацевт. Ако имате нужда и от друго мнение задавайте ни  Вашите въпроси и ние ще се постараем да Ви посочим най- добрият начин, по който да постъпите в конкретна ситуация. Питайте и не се срамувайте да взимате мнението на повече от един специалист. Крайното решение е Ваше и отговорността за здравето Ви също е Ваша.
   
През последните 10 години в България широко разпространение получи хомеопатията- най- общо казано лечение противоположно на традиционната медицина (алопатия). Понякога тези монопрепарати се използват безразборно и без да са необходими. Запомнете, няма такива природни или синтетични съединения, които да лекуват всичко веднага и завинаги.
Приложени от специалисти, те решават редица проблеми.

Най- важното в едно лечение е добрата диагноза. Едва след това се пристъпва към лечение с комплекс от традиционни препарати, билки, хомеопатия или хранителни добавки, като се търси един баланс и максимален ефект.

Коментари