ВЪПРОСНИК: Оптимизация на лечението на ХБЗ, свързано със ЗДТ2

 

Ние сме задължени да предаваме на нашия клиент детайли за всяко нежелано събитие или оплакване от качеството на продукт на компанията, който е споменат по време на попълване на онлайн въпросника към маркетинговото проучване. Въпреки, че това е онлайн въпросник към маркетинговото проучване и Вашите отговори, разбира се, ще бъдат обработени като поверителни, ако по време на отговорите споменете за нежелано събитие или оплакване от качеството на продукта от индивидуално лице или група от лица, ние ще трябва да съобщим за това.


Ако решите да разкриете личните си данни във връзка с всяко нежелано събитие или доклад за оплакване от качеството на продукта, тази информация ще бъде разкрита на компанията. В такава ситуация, отделът за лекарствена безопасност може да се свърже с Вас конкретно във връзка с това неблагоприятно събитие или оплакване от качеството на продукта. Всичко останало, което споделите по време на попълване на въпросника, ще продължи да се счита за конфиденциално.

MR-BG-0020-1

Съгласни ли сте да продължите с попълване на онлайн въпросника на тази основа? Моля отбележете своя отговор като изберете подходящата опция по-долу:
По ваша преценка кой първи диагностицира наличието на хронично бъбречно заболяване (ХБЗ), свързано със ЗДТ2?
Колко често във вашата практика се среща ХБЗ при ЗДТ2?
В кой стадий от заболяването (според KDIGO) се поставя тази диагноза? (отбележете стадия според вашата практика)
Каква терапия в момента използвате за вашите пациенти с хронично бъбречно заболяване, свързано със ЗДТ2?
Смятате ли, че тя е достатъчна?
Кои са бъбречните параметри, които измервате и проследявате във вашата практика при пациентите със ЗДT2?
Колко често измервате и проследявате бъбречните параметри?