Предизвикателствата пред фармацевтичната индустрия

Участници

Мнения

Предизвикателствата пред фармацевтичната индустрия

Участници

Мнения

a5f91ceaa7cd69fb20f6bfbfb2606473

Описание

След като в първото издание на виртуалния дискусионен формат представихме дълбоките промени в работата на лекарите от различните нива на здравеопазването, в това второ живо излъчване анализираме основните предизвикателства, пред които е изправена фармацевтичната индустрия в световен мащаб и на българска територия.

Live stream, който може да видите като видео запис, включва участието на уважавани ръководители на фармацевтични компании

За да гледате видеото, е необходимо да се включите в дискусията (зеленият бутон ВКЛЮЧЕТЕ СЕ)! Ще видите също изводите на глобалните аналитични агенции за промените в бизнес модела във фармацията, които екипът на CredoWeb обобщи, а също и как тези промени рефлектират у нас.

 

Предизвикателства пред компаниите, които споделиха GM за България на Новартис Христо Трунчев, АбВи – Кирил Николчев, Гедеон Рихтер – Сергей Носач, Егис – Асен Белчев, Полфарма – Сава Огнянов.

В ролята на HealthcarePharma challenger д-р Кунчо Трифонов очертава възможните пътища за развитието на бизнеса през следващите години.

Водещ: Петър Галев, оперативен директор на CredoWeb.bg

(Абстракт от първата дискусия на 17.12.2020 г. вижте тук ), както и във видеото по-долу.

Видео