За мен

Славина Дончева е експерт в областта на козметиката, естетиката и медицинската козметика.

Завършила е Медицински университет, Здрaвен Мениджмънт и специализация по Медицинска козметика, курсове по масаж и спа терапии и различни тренинги и обучения на специализирани марки козметика и апаратура.

Сред хобитата и са  астрология, психология, цветотерапия и холистичните подходи към здравето на човека.

Притежава девет годишен опит като управител на един от първите и най- големи градски спа центрове в България. Занимава се с ПР, маркетинг и реклама, събитиен мениджмънт,  интериорен дизайн, обучения по козметика, масаж.

Професионалният и  път е преминал през различни метаморфози като работа в телевизия, като водещ, автор и сценарист на предавания, рекламен мениджър, водещ на рубрика за астрология, организатор на външни продукции и организация на партита, събития и концерти в развлекателни комплекси, организиране на гурме вечери, дегустации на вина, коктейли и др.

Славина Дончева е завършила и Връзки с обществеността, като второ висше образование и има солиден опит в публичните комуникации, рекламата, маркетинга, продажбите, управлението, публичните комуникации и интернет маркетинга.

Бизнес проекти :

ТВ ОКО – 5 годишен опит като водещ и организатор на предавания, Рекламен мениджър

Спа център Хармония – девет годишен опит като управител, маркетинг и ПР

Клуб хотел Вароша – седемгодишен опит като Специалист ПР и Реклама

Аква Парк Благоевград – 5 годишен опит като Специалист ПР и Реклама,

Събитиен мениджмънт

Дерма Експерт Студио Сандански

Бутиков Салон красота в гр. Сандански – собственик и управител

Дерма Експерт Студио Благоевград

Дерма Експерт София

Собственик и управител

 Spa Expert

Он- лайн магазин за козметика и оборудване

Учебен център Beauty Academy, учебен център към центровете за красота, където се провеждат специализирани обучения по козметика, масаж, маникюр и педикюр за начинаещи и напреднали. Курсистите, успешно завършили обученията в нашите центрове, намират реализация и интеграция в бизнес сектора с услугите свързани със здраве и красота. За период от три години в учебните ни бази за завършили над 100 курсисти, като 80 % от тях са с успешна реализация в професионалната сфера и имат работещи собствени бизнес проекти.

Опит

Управител
1000, София, България, кв. Лозенец, улл Якубица 19
Прием само след запазен час
Платен прием