За мен

„Всичко, което ми е необходимо да зная, ми се разкрива."

„Всичко, от което имам нужда, идва при мен."

„Всичко в моя живот е наред."

“Няма нови познания. Всичко е древно и безкрайно“

 

Научих се да сбъдвам  моите мечти и да следвам себе си. Доверявам се на силата на природата и единното съзнание, за да се чувствам в хармония със себе си и да изпълня мисията, която съм избрала за своя живот, а именно да бъда психолог и психотерапевт. В търсенето на истината, мъдростта и щастието се срещнах с темата за климат и съзнание, сега се чувствам призвана да я развивам . Лечебната сила на Слънчевото колело е предизвикателство за мен , чрез този метод, който развивам, интегрирам древни знания и съвременни подходи в психологията и терапията.  Архитектура и връзката с телесни и аналитични подходи  са друго мое професионално изкушение. Фотография и планинарството са мое хоби.

По- долу прилагам терапевтичните дисциплини, в които съм се квалифицирала, а за някои от тях може да прочетете допълнително.

Работя с хора от различни възрастови групи, от новородени до стари хора. Независимо дали се касае за психосоматични, емоционални или поведенчески проблеми. Интегрирам аналитични, невропсихологични и артистични подходи. Пътя, който извървявам с клиента е път към събуждане, осъзнаване и промяна. Промяна в убежденията, в мисленето. За бебета и техните родители предлагам аналитичен  и движенчески подход, работа със соматика, изследване на емоционалната връзка и доверието. За деца и техните родители предлагам работа с поведенчески , обучителни, когнитивни проблеми и проблеми свързани следствие на заболявания, преживяване на загуби и др. Проблемно поведение и зависимости при хора от тийнейджъри до зряла възраст. За всички останали, независимо дали имате емоционални затруднения, психосоматични преживявания , затруднения във връзките, преживяване на траур или искате да се развивате личностно , психотерапията е докосване до онази неподозирана сила както у клиента, така и у терапевта, която ще ни води към творческото структуриране на нашия живот и към силата да следваме и сбъдваме мечтите си. Ще преоткриваме посланията, които тялото, усещанията, интуицията, чувствата и мислите имат за нас и които заедно със звука от нашия глас ще докосват вълшебството и скритите сили на нашия АЗ.

Теодора Гецова създаде публикация
11 мар
„ СЛЪНЧЕВО КОЛЕЛО“ ПРОГРАМА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ХОРА С  ОНКОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ 2024 година
default image
„ СЛЪНЧЕВО КОЛЕЛО“ ПРОГРАМА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ХОРА С ОНКОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ 2024 година

  „ СЛЪНЧЕВО КОЛЕЛО“ ПРОГРАМА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ХОРА С  ОНКОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ 2024 г...

Публикации

„ СЛЪНЧЕВО КОЛЕЛО“ ПРОГРАМА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ХОРА С  ОНКОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ 2024 година
Публикация
„ СЛЪНЧЕВО КОЛЕЛО“ ПРОГРАМА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ХОРА С ОНКОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ 2024 година