За мен

Атанас Джемперлиев завършва в Национална Спортна Академия ''Васил Левски''. Магистър е по кинзитерапия и рехабилитация.Специализира мануална терапия при атрогенни и невргоенни дисфункции.

В качеството си на кинезитерапевт смятам, че масажа е неразделна част от рехабилитацията на всеки пациент.Масажите се прилагат с лечебна и профилактична цел. Не е задължително човек да усеща болка или дискомфорт в тялото си за да потърси професионален масаж. Прилаган при здрави хора действа закаляващо и релаксиращо.При пациенти страдащи от двигателен дефицит ( ограничени движеия в ставите) оплакващи се от силна болка в областа на гърба (шията, кръста) или в периферни стави (тазбобедрена, раменна, колянна) специалиста от който се нуждаят е рехабилитатор или кинезитерапевт.

Опит

масажист, рехабилитатор, кинезитерапевт, физитоерапевт
6000, Стара Загора, България, Отец Паисий 60 кабинет 7
Дни за консултация

Понеделник

12:00 - 19:00

Събота

12:00 - 19:00

Прием само след запазен час
Платен прием
6000, Стара Загора, България, гр. Стара Загора, ул. Отец Паисий 60, кабинет 7
359886722162
Масажи на гръб или цялостни: - Класически (релаксиращ или тонизиращ) масаж - Лечебен масаж с етерични масла от билки - Антицелулитен масаж - Аромамасаж с есенциални масла от плодове и цветя - Спортен масаж - Лечебен масаж с пчелен мед - Мануална терапия при атрогенни и неврогенни дисфункции - Възстановително укрепващ масаж за деца (при необходимост и изготвяне на рехабилитационна програма) -Медицински масаж с вендузи • Целутрон, процедури за отслабване (контрол на теглото). • Йонна детоксикация (пречиства тялото от вредни вещества''токсини'') КИНЕЗИТЕРАПИЯ , РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА: – В неврологична клиника – В ортопедия и травматология – В педиатрия – В гериатрия
Платен прием

Специалности

Медицинска физкултура
Физикална и рехабилитационна медицина

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb