За мен

Основател на BISEI /Български институт за социална и емоционална интелигентност/ и единственият лицензиран специалист в България за анализ и оценка на Емоционална интелигентност (EQi-2.0).

Вече 17 години работя, помагайки на хората да опознават себе си, да постигнат целите си, да превръщат мечтите си в преживелищна реалност. Обичам да виждам как хората се събуждат за нов живот, в който изразяват своите дарби и таланти.
В частна практика от 2005 година, аз съм ангажирана с хора на възраст между 17 и 70 години от всички сфери на живота. Работя с клиенти от корпоративния свят, сферата на образованието, както и всички, които са нетърпеливи да порастнат емоционално и да намерят своето хармонично място в света. Работя индивидуално, с двойки и групи, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Използвам различни методи от психологията, психотелесната психотерапия, хипноза, лайф коучинг, социална и емоционална интелигентност, персонални програми за растеж, както и тренинги за образование.
В момента разделям времето си за работа между центровете в Цюрих и София. Предлагам също така Skype Talk терапия на тези, които живеят на разстояние или когато обстоятелствата правят невъзможно присъствието лично.
Притежавам магистърска степен по психология. Обучавана съм по метода на неорайхианската психотерапия лично от професор Бернаскони в Лугано, Швейцария. Годините на търсене и на намиране предопределиха попрището, което избрах като най-пълно изразяващо характера и потенциала ми, а именно да се заема с лайф коучинг.

Аз съм първият професионалист в България и основен представител за Балканският полуостров, лицензиран да администрира тестовете за измерване на емоционалната интелигентност - EQi 2.0 и EQ 360 от MHS Canada. Като инструктор по Чи Гонг и Тай Чи мога да обясня и науча моите клиенти какво е заземяване и баланс.

Дългите години като треньор по леководолазно гмуркане ме научиха да обръщам голямо внимание на невербалният език и микро експресиите на лицето. Като любител на фотографията, мога да въведа клиента в терапията на творчеството и запечатване на мига на наша емоция, което може да го доведе до отговори, скрити досега.


Щастлива съм с моята работа и непрекъснато се старая да намеря нови методи, които да направят терапията и коучинга по-достъпни, живи и приложими за ежедневието.
Радвам се, че се завърнах в България.

Моят подход е земен, интерактивен и емпатичен.

сайт: http://www.bi-sei.com/

Опит

, България, гр.София, кв. Бели Брези, ул. "Проф. Д-р Атанасов" 22
359877377505
Българският Институт за Социална и Емоционална Интелигентност / BISEI /, международна организация за обучение и коучинг, сертифициран администратор на най-комплексният инструмент за измерване на социална и емоционална интелигентност - EQ-i 2.0. BISEI предлага обучения, коучинг и тестове за измерване за консултанти, ръководители, мениджъри, HR специалисти и всички заинтересовани да развия не само умствените, но и емоционалните си умения. Чрез използване на техники като обучение по мениджмънт и напреднали психометрични тестове, ние ще ви помогнем да наемете, задържите и развиете своите служители успешно. Предлагаме подготовка, индивидуални и групови обучения за развитие на уменията на служителите на работното място.  Ние вярваме в напълно гъвкав подход към обучението. Например, често съчетаваме обучение на емоционална интелигентност с алтернативни методи за терапия, като техниките на НЛП, дръм терапия, фотография и живопис, танци и драма терапия.
Платен прием

Образование

Клинична психология

Специалности

Клинична психология

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb