Публикация

МБАЛ-Варна отбелязва 70 години от създаването си

МБАЛ-Варна отбелязва 70 години от създаването си

Най-младата болница от структурата на Военномедицинска академия – МБАЛ-Варна, отбелязва 70 години от създаването си.

„Отдаденост и професионализъм“ е мотото на Военноморската болница

С гордост можем да заявим, че през всички години на съществуването си в болницата са работили и работят изключително опитни медици, професионалисти по здравни грижи, както и административен персонал, проявяващи своя професионализъм, морал и отдаденост на работата в най-висока степен.

Мисията на Военноморската болница е преди всичко опазване здравето и живота на пациентите

- най-отговорната и тежка мисия, предвид предизвикателства, пред които сме изправени.

 

Използвам случая, за да изкажа своята признателност към всички, които със сърцатата си работа през годините са защитавали името и авторитета на тази болница и на ВМА като водещ фактор в българското здравеопазване.

 

Колеги, благодаря Ви за стоицизма, с който посрещате предизвикателствата, пред които сме изправени. Благодаря Ви за професионализма и хуманното отношение, с които ежедневно се грижите за нашите пациенти.
Бъдете живи и здрави. Желая Ви много късмет и лично щастие, се посочва в поздравителния адрес на началника на ВМА бригаден генерал проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS до личния състав на Военноморската болница.

Коментари

Не виждам предишния ми коментар ! В него обеснявам,че с лятното часово време трябва да си легнем в светлата част на деня,което е в противоречие на природата,а ако остане постоянно зимата ще ходим на работа в тъмното,значи харчене на ток! Толкова ли е сложно за разбиране или не ви отърва? То

Нарочно оставих малко време за размисъл,но ще питам колко ток платихте през зимните месеци? Дали искате лятното часово време?

Астрономическото или старото часово време е реално! Само един пример ще дам. Денят лятото расте и когато трябва да си легнем за да бъдем работоспособни на другият ден-още е светлата част на деня! Зимата,ако остане това часово време ще сме на работа в тъмната част на деня!