Публикация

МБАЛ-Варна отбелязва 70 години от създаването си

МБАЛ-Варна отбелязва 70 години от създаването си

Най-младата болница от структурата на Военномедицинска академия – МБАЛ-Варна, отбелязва 70 години от създаването си.

„Отдаденост и професионализъм“ е мотото на Военноморската болница

С гордост можем да заявим, че през всички години на съществуването си в болницата са работили и работят изключително опитни медици, професионалисти по здравни грижи, както и административен персонал, проявяващи своя професионализъм, морал и отдаденост на работата в най-висока степен.

Мисията на Военноморската болница е преди всичко опазване здравето и живота на пациентите

- най-отговорната и тежка мисия, предвид предизвикателства, пред които сме изправени.

 

Използвам случая, за да изкажа своята признателност към всички, които със сърцатата си работа през годините са защитавали името и авторитета на тази болница и на ВМА като водещ фактор в българското здравеопазване.

 

Колеги, благодаря Ви за стоицизма, с който посрещате предизвикателствата, пред които сме изправени. Благодаря Ви за професионализма и хуманното отношение, с които ежедневно се грижите за нашите пациенти.
Бъдете живи и здрави. Желая Ви много късмет и лично щастие, се посочва в поздравителния адрес на началника на ВМА бригаден генерал проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS до личния състав на Военноморската болница.

Коментари

1 апр 2019 20:02

Не виждам предишния ми коментар ! В него обеснявам,че с лятното часово време трябва да си легнем в светлата част на деня,което е в противоречие на природата,а ако остане постоянно зимата ще ходим на работа в тъмното,значи харчене на ток! Толкова ли е сложно за разбиране или не ви отърва? То

1 апр 2019 18:37

Нарочно оставих малко време за размисъл,но ще питам колко ток платихте през зимните месеци? Дали искате лятното часово време?

1 апр 2019 18:29

Астрономическото или старото часово време е реално! Само един пример ще дам. Денят лятото расте и когато трябва да си легнем за да бъдем работоспособни на другият ден-още е светлата част на деня! Зимата,ако остане това часово време ще сме на работа в тъмната част на деня!