Публикация

ЗАПОЧНА ЕНДОСКОПСКОТО УЧИЛИЩЕ по инвазивна гастроентерология в Болница Тракия

ЗАПОЧНА ЕНДОСКОПСКОТО УЧИЛИЩЕ по инвазивна гастроентерология в Болница Тракия

В Зала "Орфеида" на Парк-Хотел "Стара Загора" тази сутрин започна демонстративният видеомост от операционната на Болница "Тракия", където екип от инвазивни гастроентеролози под ръководството на д-р Иван Сираков, д.м. извършва ендоскопски манипулации на пациенти с интересни за медицината диагнози.

 

Ендоскопското училище привлече в залата десетки лекари, гастроентеролози и студенти по медицина, които имат интерес да развиват знанията и уменията си в областта на модерната гастроентерология.


По време на демонстративните операции тече двустранна аудио-видеовръзка, чрез която опериращите лекари обясняват, а от залата задават въпроси. С коментари по случаите на живо се включват почетните гости на Ендоскопския уъркшоп - проф.д-р Александър Юлиянов, д.м., FACS от Болница "Тракия", доц.д-р Десислав Станчев, д.м. от УМБАЛ "Каспела" Пловдив и д-р Петко Карагьозов от Аджибадем Сити Клиник. С презентации се включиха и специализантите по гастроентерология от Болница "Тракия" д-р Йордан Йорданов и д-р Иван Трифонов.


Събитието организирано и водено от екипа на д-р Иван Сираков и ръководството на Болница "Тракия" и е осигурено с консумативи и апаратура на Olympus от „Инфомед България“.

Входът е свободен. Демонстрациите ще продължат до късния следобед. Заповядайте.

Коментари