Публикация

Медицинска лаборатория „ЛИНА” отвори в град Сливен

Медицинска лаборатория „ЛИНА” отвори в град Сливен

В „ЛИНА” на  ул. „Криволак” №9 се извършват безплатни скрингови изследвания, които до края на август включват ензимите на черния дроб АсАТ и АлАТ

 

Една от най-големите медицински лаборатории в страната – „ЛИНА”, отвори врати в град Сливен. Лабораторията се намира на ул. „Криволак” №9, ет. 2 и работи в дните от понеделник до петък от 07:00 до 15:00.  „ЛИНА” има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) и изследва пациенти с талон-направления от общопрактикуващи лекари или специалисти. Лабораторията извършва и изследвания на частно за самонасочили се пациенти.

Важно за пациентите е да знаят, че в  лабораторията в Сливен важат и месечните профилактични кампании на преференциални цени, както и безплатните скрингови изследвания, които всеки месец включват по два анализа. До края на август това са ензимите на черния дроб АсАТ и АлАТ. Те се извършват безплатно по желание на пациента, като се заплаща само такса манипулация в размер на 2 лв. За изследванията не е необходимо предварително записване, а само да посетите лабораторията.

 

В „ЛИНА” на ул. „Криволак” №9 се вземат проби за  изследвания от направленията:

 

 

·         Клинична лаборатория

·         Микробиология

·         Паразитология

·         Вирусология

·         Клинична патология

·         Имунология

·         Трансфузионна хематология

·         ДНК анализи

·         Генетични изследвания

 

В нея се вземат проби и за PCR тестове  за COVID-19, като резултатите излизат до 24 часа.

„ЛИНА” разполага с изключително модерна апаратура и голям екип от специалисти, което гарантира точността на резултатите. Тя има 21-годишен опит и предлага широк спектър от изследвания за различни състояния и заболявания. Нейни пациенти са както хора в активна и зряла възраст, така и бременни жени и деца.  „ЛИНА” предлага широка гама от изследвания за полови хормони, туморни маркери, женско и мъжко здраве – цитонамазки и спермограми, също и панели за алергии, които са най-търсени от майките.

 

Повече информация  може да откриете на www.lina-bg.com

 

Коментари